Over HOA

HOA diversiteit in dienstverlening, eCommerce en Retail

De onderneming HOA is sinds 2 april 2012 actief. De onderneming vindt oorsprong vanuit voormalige activiteiten in het kader van Regeling Dienstverlening aan huis. Via HOA werd het mogelijk om activiteiten breder, efficiënter en zakelijker vorm te geven. Daaropvolgend heeft HOA het beheer in licentie van o.a. mijnhuishoudhulp.nl en mijnpoetshulp.nl op zich genomen en doorontwikkeld. HOA integreert deze website(s) en bijhorende socialmedia tot op heden in haar zakelijke activiteiten.

HOA heeft zich vanaf 2014 onderverdeeld in segmenten met duidelijke koers. HOA Dienstverlening is voornamelijk actief in Thuiszorg en zorgt dat klanten een vakbekwame huishoudhulp in huis kunnen halen tegen een laag en aantrekkelijk tarief. Binnen HOA Retail worden voornamelijk uiteenlopende producten via eCommerce netwerk(en) in consument eenheden omgezet en verhandeld. Daarnaast beheert en ontwikkeld HOA Nederland uitgebreide eCommerce concepten met brede inzetbaarheid binnen de (aangesloten) organisatie(s). HOA zal vanaf Q4 2014 haar overkoepelende handelsnaam HOA Nederland gaan toepassen in de bedrijfsvoering.

In 2015 verbreed HOA Nederland zich definitief in verschillende markten. Vanaf 2016 worden verschillende B2C concepten verder uitgebouwd waarbij medio 2018 een aanmerkelijk deel van deze activiteiten voldoende bij dienen te dragen in de algehele structuur van HOA Nederland.

Daarnaast biedt HOA Nederland mogelijkheden aan derden om, deels of in het geheel, te participeren in online retail omgeving(en). Hierdoor wordt het makkelijker voor participanten om in te stappen in een bestaand marktgericht pasklaar online verkooppunt. Dit heeft als voordeel dat de participant zich meteen kan inzetten op marktgerichte verkoop, en dat de online positionering al een feit is.