HOA eCommerce

hoa eCommerce
HOA eCommerce

HOA heeft een aantal eCommerce activiteiten in beheer en ontwikkeld deze marktconforme unieke concepten naar vooraanstaande positie(s).  HOA heeft van oorsprong specifieke technische kennis die wordt toegepast op haar concept ontwikkelingen. In eerste instantie werd dit toegepast op de online ondersteuning van de eerste kern activiteit Dienstverlening. Al snel was er een behoefte naar verbreding in marktsegmenten door HOA. Uiteindelijk heeft HOA diverse concepten ontwikkeld die worden toegepast in haar eCommerce strategie.

Periodiek uitgelichte info betreft onderstaand onderdelen:

longsleeveshop.nl een volledig onderdeel van HOA Nederland. longsleeveshop.nl heeft een uitgebreid aanbod in katoenen kwaliteitskleding van gerenommeerde merken uit de USA, Canada en Nederland. HOA Nederland maakt gebruik van haar eigen groothandel en import netwerk om de handelslijnen kort en kosten vriendelijk te houden. Het resultaat is lage consumenten prijzen en inmiddels al veel tevreden klanten!

wittetshirtsbestellen.nl een volledig onderdeel van HOA Nederland. Wittetshirtsbestellen.nl heeft ruimte en tijd om zich te ontwikkelen als best beoordeelde webwinkel in witte T-shirts.